Drob de miel

de Bucataras in Oaie, 1 Mai 2009 | 9905 vizualizari

 

Reteta prezentata de Fuchs in Bucataria pentru toti.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg organe de miel (ficat, rinichi, splina, plamini, inima)
  • 3 leg ceapa verde
  • 2 leg usturoi verde
  • 4 leg marar
  • 3 leg patrunjel
  • 4 oua crude
  • 6 oua fierte
  • prapur de miel
  • sare
  • piper
  • 60 gr Fuchs condiment pentru drob
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Se curata organele de pielite, se taie bucati si tineti-le 30 de minute in apa rece. Apoi puneti carnea la fiert in 4 litri de apa si o lingura rasa de sare. Cind apa incepe sa fiarba, spumuiti de cite ori e cazul. Fierbeti organele la foc mic circa 30 de minute.

Curatati verdeata, spalati-o si treceti-o prin masina de tocat impreuna cu organele de miel, dupa ce acestea s-au mai racit.

Puneti intr-un castron mai mare amestecul de organe si verdeturi tocate, adaugati 4 oua batute si condimentati cu Fuchs, sare si piper daca mai trebuie. Omogenizati bine compozitia pina obtineti o pasta densa.

Ungeti o tava cu ulei, spalati prapurele in apa rece, scurgeti-l bine si intindeti-l in tava, astfel incit marginile lui sa depaseasca laturile tavii.

Puneti tocatura in tava, introduceti si cele 6 oua fierte (curatate :) ), uniformizati si acoperiti tocatura cu prapurele.

Ungeti drobul cu ulei si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti la foc potrivit circa 50 de minute sau pina se rumeneste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:28

dorubond55 1

05.05.2013, 14:21

pofta buna

dorubond55 1

05.05.2013, 14:31

intrebarea este cu ce ? cu Drob? ,poate salata verde sau salata de rosii cu putina ceapa, sau eventual Checeap?.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastramă de oaie la rotisor